Om Bender

HB-Forside3_web

 

Advokat Hanne Bender er en af Danmarks førende IT-advokater

Hanne Bender har en unik viden om IT-ret efter mange års arbejde med jura og IT, herunder forhandling af et stort antal IT-kontrakter.

Lidt historie
Hanne Bender var den første advokat i Danmark, der stiftede specialkontor inden for IT-ret (1997), som blev til et af Nordens største IT-rets advokatfirmaer, Bender von Haller Dragsted (nu Bird & Bird).
I 1998 afsluttede Hanne Bender en ph.d. i IT-ret og blev siden certificeret IT-advokat, business coach og konfliktmægler (mediator).

Gennem årene har hun fungeret som advokat for både erhvervsvirksomheder og offentlige kunder i Danmark, på Færøerne og i Grønland.

Undervisning og forfatter
Hanne Bender har stor undervisningserfaring, blandt andet fra Aarhus Universitet, hvor hun, som lektor var med til at opbygge IT-retsstudiet. Hun har endvidere udviklet og undervist på flere forskellige uddannelsesforløb og er en af hovedkræfterne bag IT Contract Manager uddannelsen (ITCM).
Desuden er Hanne Bender forfatter til en lang række artikler og bøger, samt foredragsholder.

Øvrige aktiviteter
Hanne Bender fungerer desuden som voldgiftsdommer, bestyrelsesmedlem og er certificeret business coach og mediator (konfliktmægler). Hanne har gennem tiden bestridt mange tillidshverv.